000 01506nam a2200385 i 4500
001 xx004120323
003 NUKAT
005 20241231113739.0
008 170922s2002 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8373409106
035 _a(OCoLC)1005168146
040 _aKR 197/BJ
_cKR 197/BJ
_dKR 197/GJs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne - Wykrywanie związków barwiących - Metoda chromatografii cienkowarstwowej PN-ISO 13496 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 13496:2002
246 3 0 _aWykrywanie związków barwiących
246 3 0 _aMetoda chromatografii cienkowarstwowej
246 1 3 _aMeat and meat products - Detection of colouring agents - Method using thin-layer chromatography
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2002.
300 _a15 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.120.10.
504 _aBibliogr. s. 15.
590 _aUstanowiona 2 września 2002 r.
590 _aTłumaczenie normy ISO 13496:2000.
650 7 _aBarwniki w żywności
_xanaliza.
_2kaba
_9115274
650 7 _aChromatografia cienkowarstwowa.
_2kaba
_970660
650 7 _aMięso
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113797
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7340-910-6
942 _cBK
_00
999 _c53523
_d53523