| 000 | 01506nam a2200385 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004120323 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231113739.0 | ||
| 008 | 170922s2002 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8373409106 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1005168146 | ||
| 040 |
_aKR 197/BJ _cKR 197/BJ _dKR 197/GJs |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory mięsne - Wykrywanie związków barwiących - Metoda chromatografii cienkowarstwowej PN-ISO 13496 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 13496:2002 |
| 246 | 3 | 0 | _aWykrywanie związków barwiących |
| 246 | 3 | 0 | _aMetoda chromatografii cienkowarstwowej |
| 246 | 1 | 3 | _aMeat and meat products - Detection of colouring agents - Method using thin-layer chromatography |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c2002. |
||
| 300 |
_a15 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.120.10. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 15. | ||
| 590 | _aUstanowiona 2 września 2002 r. | ||
| 590 | _aTłumaczenie normy ISO 13496:2000. | ||
| 650 | 7 |
_aBarwniki w żywności _xanaliza. _2kaba _9115274 |
|
| 650 | 7 |
_aChromatografia cienkowarstwowa. _2kaba _970660 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso _xnormy _zPolska. _2kaba _9113797 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
| 920 | _a83-7340-910-6 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c53523 _d53523 |
||