000 01374nam a2200349 i 4500
001 xx004121068
003 NUKAT
005 20241231113812.0
008 170922s2002 pl a fau |000 0 pol c
020 _a8373400117
035 _a(OCoLC)1005157314
040 _aKR 197/BJ
_cKR 197/BJ
_dKR 197/GJs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aSkrobia naturalna - Oznaczanie zawartości skrobi - Metoda polarymetryczna Ewersa PN-EN ISO 10520 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN ISO 10520:2002
246 1 3 _aNative starch - Determination of starch content - Ewers polarimeric method (ISO 10520:1997)
246 3 0 _aOznaczanie zawartości skrobi
246 3 0 _aMetoda polarymetryczna Ewersa
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2002.
300 _a11 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.180.20.
504 _aBibliogr. s. 10.
590 _aUstanowiona 3 grudnia 2002 r. ; Wprowadza EN ISO 10520:1998, IDT; ISO 10520:1997, IDT.
650 7 _aSkrobia
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9115156
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7340-011-7
942 _cBK
_00
999 _c53525
_d53525