000 01476nam a2200373 i 4500
001 xx004120349
003 NUKAT
005 20241231113740.0
008 170922s2002 pl a f u |000 0 pol c
020 _a837353556X
035 _a(OCoLC)1005177926
040 _aKR 197/BJ
_cKR 197/BJ
_dKR 197/GJs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aSoki owocowe i warzywne - Oznaczanie zawartości wolnych aminokwasów - Metoda chromatografii cieczowej PN-EN 12742 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 12742:2002
246 3 0 _aOznaczanie zawartości wolnych aminokwasów
246 3 0 _aMetoda chromatografii cieczowej
246 1 3 _aFruit and vegetable juices - Determination of the free amino acid content - Liquid chromatographic method
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2002.
300 _a16 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.160.20.
504 _aBibliogr. s. 10.
590 _aUstanowiona 11 lipca 2002 r.
590 _aTłumaczenie normy EN 12742:1999.
650 7 _aSoki owocowe
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9114373
650 7 _aSoki warzywne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9114374
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7353-556-X
942 _cBK
_00
999 _c53537
_d53537