000 01483nam a2200385 i 4500
001 xx004125472
003 NUKAT
005 20241231114106.0
008 170928s2002 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8373409106
035 _a(OCoLC)1005176157
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości kwasu L-(+)-glutaminowego - Metoda odwoławcza PN-ISO 4134 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 4134:2002
246 1 3 _aMeat and meat products - Determination of L-(+)-glutamic acid content - Reference method
246 3 0 _aOznaczanie zawartości kwasu L-(+)-glutaminowego
246 3 0 _aMetoda odwoławcza
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2002.
300 _a14 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.120.10.
504 _aBibliogr. s. 14.
590 _aUstanowiona 2 września 2002 r.
590 _aTłumaczenie normy ISO 4134:1999.
650 7 _aKonserwy mięsne
_vnormy.
_2kaba
_9114560
650 7 _aKwas glutaminowy.
_2kaba
_973992
650 7 _aMięso
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_999891
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7340-910-6
942 _cBK
_00
999 _c53554
_d53554