| 000 | 01483nam a2200385 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004125472 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231114106.0 | ||
| 008 | 170928s2002 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8373409106 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1005176157 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości kwasu L-(+)-glutaminowego - Metoda odwoławcza PN-ISO 4134 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 4134:2002 |
|
| 246 | 1 | 3 | _aMeat and meat products - Determination of L-(+)-glutamic acid content - Reference method |
| 246 | 3 | 0 | _aOznaczanie zawartości kwasu L-(+)-glutaminowego |
| 246 | 3 | 0 | _aMetoda odwoławcza |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c2002. |
||
| 300 |
_a14 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.120.10. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 14. | ||
| 590 | _aUstanowiona 2 września 2002 r. | ||
| 590 | _aTłumaczenie normy ISO 4134:1999. | ||
| 650 | 7 |
_aKonserwy mięsne _vnormy. _2kaba _9114560 |
|
| 650 | 7 |
_aKwas glutaminowy. _2kaba _973992 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso _xanaliza _vnormy. _2kaba _999891 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
| 920 | _a83-7340-910-6 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c53554 _d53554 |
||