000 01536cam a2200349 i 4500
001 zz2005795327
003 NUKAT
005 20241231091136.0
008 051128s2005 pl f u |000 0 pol c
020 _a8324381953
035 _a(OCoLC)749499568
040 _aKIEL 008/BD
_cKIEL 008/BD
_dKIEL 008/ND
_dŁ 30/MLs
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie zawartości fosforu - Cz. 1: Metoda kolorymetryczna PN-ISO 10540-1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 10540-1:2005
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Determination of phosphorus content - Part 1: Calorimetric method
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2005.
300 _a12 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.200.10.
504 _aBibliogr. s. 12.
590 _aWprowadza ISO 10540-1:2003, IDT; Ustanowiona 10 października 2005 r.
590 _aWprowadza ISO 10540-1:2003, IDT; Ustanowiona 10 października 2005 r.
650 7 _aOleje roślinne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995018
650 7 _aOleje zwierzęce
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995019
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995020
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-8195-3
942 _cBK
_00
999 _c53625
_d53625