000 01609cam a2200361 i 4500
001 zz2004796950
003 NUKAT
005 20241231100853.0
008 041213s2004 pl a f |000 0 pol c
020 _a8324349286
035 _a(OCoLC)749451773
040 _aKIEL 008/ND
_cKIEL 008/ND
_dKIEL 008/TU
_dLUBL 58/ASs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby zmydlania PN-EN ISO 3657 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 3657:2004
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2002)
260 _aWarszawa :
_bPKN,
_c2004.
300 _a9 s. :
_btab. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.200.10.
504 _aBibliogr. s . 8.
590 _aWprowadza EN ISO 3657:2003, IDT; ISO 3657:2002, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3657:2004 (U); Zatwierdzona 20 września 2004 r.
590 _aWprowadza EN ISO 3657:2003, IDT; ISO 3657:2002, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3657:2004 (U); Zatwierdzona 20 września 2004 r.
650 7 _aOleje roślinne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995018
650 7 _aOleje zwierzęce
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995019
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995020
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-4928-6
942 _cBK
_00
999 _c53875
_d53875