000 00981cam a2200289 i 4500
001 xx001766813
003 NUKAT
005 20241231093108.0
008 980923s1998 pl a f f |000 0 pol c
020 _a8387327506
035 _a(OCoLC)751267508
040 _aNUKAT
_cWA N
_dKR U/GZs
100 1 _aKortz, Jerzy
_d( -2004).
_97105
245 1 0 _aOcena surowców rzeźnych /
_cJerzy Kortz ; Akademia Rolnicza w Szczecinie.
250 _aWyd. 2.
260 _aSzczecin :
_bAR,
_c1998.
300 _a128, [2] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aWyd. 1 pt.: Ocena i wykorzystanie surowców rzeźnych.
504 _aBibliogr. s. [129].
521 8 _aSkrypt dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz zootechnika.
650 7 _aMięso
_xocena.
_2kaba
_9115629
920 _a83-87327-50-6
942 _cBK
_00
999 _c54492
_d54492