| 000 | 01361cam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004171834 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231090532.0 | ||
| 008 | 171114s2017 pl |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788371608759 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1413412877 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/DS _cOLSZT 003/DSs _dOLSZT 003/ISO _dKR U/GZs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aKobus-Cisowska, Joanna. _950937 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aLiście i owoce morwy białej (Morus alba L.) jako potencjalne źródło skladników kształtujących wybrane właściwości prozdrowotne żywności / _cJoanna Kobus-Cisowska. |
| 260 |
_aPoznań : _bUniwersytet Przyrodniczy, _c2017. |
||
| 300 |
_a126 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, _x1896-1894 ; _v493 |
|
| 504 | _aBibliogr. s. 112-126. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aMorwa biała. _2kaba _9115644 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _xdomieszki _xaspekt zdrowotny. _2kaba _9115464 |
|
| 650 | 7 |
_aEkstrakt z morwy białej. _2kaba _9116012 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań). _4pbl _929009 |
|
| 830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu _x1896-1894 _v493 _965724 |
|
| 920 | _a978-83-7160-875-9 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c54510 _d54510 |
||