000 01361cam a2200337 i 4500
001 xx004171834
003 NUKAT
005 20241231090532.0
008 171114s2017 pl |000 0 pol c
020 _a9788371608759
035 _a(OCoLC)1413412877
040 _aOLSZT 003/DS
_cOLSZT 003/DSs
_dOLSZT 003/ISO
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKobus-Cisowska, Joanna.
_950937
245 1 0 _aLiście i owoce morwy białej (Morus alba L.) jako potencjalne źródło skladników kształtujących wybrane właściwości prozdrowotne żywności /
_cJoanna Kobus-Cisowska.
260 _aPoznań :
_bUniwersytet Przyrodniczy,
_c2017.
300 _a126 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu,
_x1896-1894 ;
_v493
504 _aBibliogr. s. 112-126.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aMorwa biała.
_2kaba
_9115644
650 7 _aŻywność
_xdomieszki
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_9115464
650 7 _aEkstrakt z morwy białej.
_2kaba
_9116012
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_4pbl
_929009
830 0 _aRozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
_x1896-1894
_v493
_965724
920 _a978-83-7160-875-9
942 _cBK
_00
999 _c54510
_d54510