000 01307cam a2200337 i 4500
001 xx004137026
003 NUKAT
005 20241231114855.0
008 171010s2017 pl a |000 0 pol c
020 _a9788371608698
035 _a(OCoLC)1010879926
040 _aLUBL 58/RL
_cLUBL 58/RL
_dLUBL 58/RL
_dLUBL 58/ASOs
245 0 0 _aWarzywa i owoce :
_bprzetwórstwo i rola w żywieniu człowieka /
_cpod redakcją Jana Gawęckiego i Janusza Czapskiego.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2017.
300 _a219 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aOwoce
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_999042
650 7 _aOwoce konserwowe.
_2kaba
_975785
650 7 _aOwoce w żywieniu człowieka.
_2kaba
_998098
650 7 _aWarzywa
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_9115662
650 7 _aWarzywa konserwowe.
_2kaba
_988207
650 7 _aWarzywa w żywieniu człowieka.
_2kaba
_998081
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- ).
_eRed.
_94212
700 1 _aCzapski, Janusz
_d(1946- ).
_eRed.
_92679
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941080
920 _a978-83-7160-869-8
942 _cBK
_00
999 _c54591
_d54591