000 01246cam a2200337 i 4500
001 xx003774108
003 NUKAT
005 20241231105220.0
008 160825s2016 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788301187323
035 _a(OCoLC)958212486
040 _aŁ U/AC
_cŁ U/AC
_dŁ U/AC
_dGD U/AEKs
_dGD 27/BRs
_dKR U/GZs
099 _aja2016011022
100 1 _aKowalczyk, Stanisław
_d(1956- ).
_97271
245 1 0 _aBezpieczeństwo i jakość żywności /
_cStanisław Kowalczyk.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN,
_c2016.
300 _a415 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 310-328.
650 7 _aŻywność
_xjakość.
_2kaba
_980785
650 7 _aBezpieczeństwo żywności.
_2kaba
_9104569
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkontrola jakości.
_2kaba
_976979
650 7 _aŻywność
_xfalsyfikacja i inspekcja.
_2kaba
_980779
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN.
_4pbl
_917987
856 4 8 _3Okładka
_uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx003774108.jpg
920 _a978-83-01-18732-3
940 _aUR: Kolekcja e-book
_fkol51
942 _cBK
_00
999 _c54661
_d54661