000 01359cam a2200337 i 4500
001 xx004209016
003 NUKAT
005 20241231093017.0
008 171229s2018 pl a f f |001 0dpol c
020 _a9788301196257
_qt. 1
020 _a9788301196349
_qt. 1-2
035 _a(OCoLC)1020443816
040 _aLUBL 58/MN
_cLUBL 58/MN
_dLUBL 58/MN
_dKR 048/PK
245 0 0 _aChemia żywności :
_bpraca zbiorowa.
_n1,
_pGłówne składniki żywności /
_cpod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
246 3 0 _aGłówne składniki żywności
250 _aWyd. 1, dodruk 1.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN,
_c2018.
300 _aXII, [2], 458 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980817
700 1 _aSikorski, Zdzisław E.
_d(1930- ).
_eRed.
_913016
700 1 _aStaroszczyk, Hanna.
_eRed.
_947503
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN.
_4pbl
_917987
856 4 1 _3Spis treści
_uhttp://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2019/01/100000319083/100000319083_Sikorski_ChemiaZywnosci.pdf
920 _a978-83-01-19625-7
_qt. 1
920 _a978-83-01-19634-9
_qt. 1-2
942 _cBK
_00
999 _c54943
_d54943