000 | 01092cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003370464 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092921.0 | ||
008 | 150220s2014 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788372526816 | ||
035 | _a(OCoLC)904774254 | ||
040 |
_aKR 7/AK _cKR 7/AK _dKR 7/TS _dKR U/GZs |
||
100 | 1 |
_aKafel, Piotr. _951108 |
|
245 | 1 | 0 |
_aDobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności / _cPiotr Kafel. |
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, _c2014. |
||
300 |
_a113, [2] s. : _bil. kolor. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 107-113. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xcertyfikacja _zPolska. _2kaba _9115856 |
|
650 | 7 |
_aZarządzanie jakością. _2kaba _982649 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość. _2kaba _980785 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xznaki handlowe. _2kaba _980857 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Ekonomiczny (Kraków). _bWydawnictwo. _4pbl _941971 |
|
920 | _a978-83-7252-681-6 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c55055 _d55055 |