000 01092cam a2200301 i 4500
001 xx003370464
003 NUKAT
005 20241231092921.0
008 150220s2014 pl a |000 0 pol c
020 _a9788372526816
035 _a(OCoLC)904774254
040 _aKR 7/AK
_cKR 7/AK
_dKR 7/TS
_dKR U/GZs
100 1 _aKafel, Piotr.
_951108
245 1 0 _aDobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności /
_cPiotr Kafel.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
_c2014.
300 _a113, [2] s. :
_bil. kolor. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 107-113.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xcertyfikacja
_zPolska.
_2kaba
_9115856
650 7 _aZarządzanie jakością.
_2kaba
_982649
650 7 _aŻywność
_xjakość.
_2kaba
_980785
650 7 _aŻywność
_xznaki handlowe.
_2kaba
_980857
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Kraków).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941971
920 _a978-83-7252-681-6
942 _cBK
_00
999 _c55055
_d55055