| 000 | 01155cam a2200301 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004021282 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231103050.0 | ||
| 008 | 170524s2016 pl a f f |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788389184726 | ||
| 035 | _a(OCoLC)989769736 | ||
| 040 |
_aWA 162/ECZ _cWA 162/ECZ _dWA 162/EGs _dLUBL 58/ASOs |
||
| 100 | 1 |
_aDerbis, Anna. _951146 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aŻywienie i usługi gastronomiczne. _nCz. 4, _pWyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii / _cAnna Derbis, Lidia Linka. |
| 260 |
_aWarszawa : _bFormat-AB, _c2016. |
||
| 300 |
_a248 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. s. 246-247. | ||
| 521 | 8 | _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. | |
| 650 | 7 |
_aGastronomia _xaparatura i sprzęt _vpodręczniki. _2kaba _9116186 |
|
| 650 | 7 |
_aGastronomia _xśrodki bezpieczeństwa. _2kaba _9116187 |
|
| 700 | 1 |
_aLinka, Lidia. _951147 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwo Format-AB. _4pbl _950952 |
|
| 920 | _a978-83-89184-72-6 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c55098 _d55098 |
||