000 01155cam a2200301 i 4500
001 xx004021282
003 NUKAT
005 20241231103050.0
008 170524s2016 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788389184726
035 _a(OCoLC)989769736
040 _aWA 162/ECZ
_cWA 162/ECZ
_dWA 162/EGs
_dLUBL 58/ASOs
100 1 _aDerbis, Anna.
_951146
245 1 0 _aŻywienie i usługi gastronomiczne.
_nCz. 4,
_pWyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii /
_cAnna Derbis, Lidia Linka.
260 _aWarszawa :
_bFormat-AB,
_c2016.
300 _a248 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 246-247.
521 8 _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
650 7 _aGastronomia
_xaparatura i sprzęt
_vpodręczniki.
_2kaba
_9116186
650 7 _aGastronomia
_xśrodki bezpieczeństwa.
_2kaba
_9116187
700 1 _aLinka, Lidia.
_951147
710 2 _aWydawnictwo Format-AB.
_4pbl
_950952
920 _a978-83-89184-72-6
942 _cBK
_00
999 _c55098
_d55098