000 01498cam a2200409 i 4500
001 xx004149335
003 NUKAT
005 20241231115712.0
008 171020s2017 pl a g |001 0 pol c
020 _a9788375796087
020 _a9781941631560
_qoryg.
035 _a(OCoLC)1423873890
040 _aSZCZ M/WM
_cSZCZ M/WM
041 1 _apol
_heng
100 1 _aCampbell, T. Colin
_d(1934- ).
_938864
240 1 0 _aChina study
_l(pol.)
245 1 0 _aNowoczesne zasady odżywiania :
_bprzełomowe badanie wpływu żywienia na zdrowie /
_cT. Colin Campbell, Thomas M. Campbell II ; przekład: Marta Paciorkowska, Jerzy Bokłażec.
250 _aWydanie 2 polskie - rozszerzone i uaktualnione.
260 _aŁódź :
_bGalaktyka,
_ccop. 2017.
300 _a443 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aTytuł oryginału : The China study.
504 _aIndeks.
650 7 _aChoroby z niewłaściwego żywienia.
_2kaba
_980967
650 7 _aDietoterapia.
_2kaba
_970950
650 7 _aWegetarianizm.
_2kaba
_979581
650 7 _aŻywienie
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_981522
700 1 _aCampbell, Thomas M.
_938866
700 1 _aPaciorkowska, Marta.
_eTł.
_938867
700 1 _aBokłażec, Jerzy
_d(19..-2022).
_eTł.
_926951
710 2 _aGalaktyka.
_4pbl
_941072
920 _a978-83-7579-608-7
920 _a978-1-941631-56-0
_qoryg.
942 _cBK
_00
999 _c55154
_d55154