000 01718nam a2200361 i 4500
001 xx004255445
003 NUKAT
005 20241231100106.0
008 180226s2017 pl a |000 0 pol c
020 _a9788362116157
035 _a(OCoLC)1030574474
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aBezpieczeństwo żywności i żywienia.
_nCz. 1,
_pWybrane zagadnienia = Food and nutrition safety.
_nPt. 1,
_pSelected problems : praca zbiorowa /
_cpod redakcją Mariusza Witczaka, Grety Adamczyk, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak.
246 3 1 _aFood and nutrition safety.
_nPt. 1 :
_bselected problems
260 _aPrzemyśl :
_bPaństwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska,
_ccopyright 2017.
300 _a171 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aBezpieczeństwo i Produkcja Żywności. Seria Monografie =
_aFoog Safety and Production. Monograph Series ;
_vt. 4
504 _aBibliografia przy rozdziałach.
546 _aStreszczenia w języku angielskim.
650 7 _aŻywność
_xjakość.
_2kaba
_980785
700 1 _aWitczak, Mariusz
_c(technologia żywności i żywienia).
_eRedakcja
_947344
700 1 _aAdamczyk, Greta.
_eRedakcja
_951364
700 1 _aJaworska, Grażyna
_c(technologia żywności).
_eRedakcja
_922294
700 1 _aWitczak, Teresa.
_eRedakcja
_947346
710 2 _aPaństwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska (Przemyśl).
_eWydawca
_4pbl
_933476
830 0 _aBezpieczeństwo i Produkcja Żywności.
_pSeria Monografie
_vt. 4
_968434
920 _a978-83-62116-15-7
942 _cBK
_00
999 _c55551
_d55551