000 | 01718nam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004255445 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100106.0 | ||
008 | 180226s2017 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788362116157 | ||
035 | _a(OCoLC)1030574474 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _bpol _erda _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
245 | 0 | 0 |
_aBezpieczeństwo żywności i żywienia. _nCz. 1, _pWybrane zagadnienia = Food and nutrition safety. _nPt. 1, _pSelected problems : praca zbiorowa / _cpod redakcją Mariusza Witczaka, Grety Adamczyk, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak. |
246 | 3 | 1 |
_aFood and nutrition safety. _nPt. 1 : _bselected problems |
260 |
_aPrzemyśl : _bPaństwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, _ccopyright 2017. |
||
300 |
_a171 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aBezpieczeństwo i Produkcja Żywności. Seria Monografie = _aFoog Safety and Production. Monograph Series ; _vt. 4 |
|
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. | ||
546 | _aStreszczenia w języku angielskim. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość. _2kaba _980785 |
|
700 | 1 |
_aWitczak, Mariusz _c(technologia żywności i żywienia). _eRedakcja _947344 |
|
700 | 1 |
_aAdamczyk, Greta. _eRedakcja _951364 |
|
700 | 1 |
_aJaworska, Grażyna _c(technologia żywności). _eRedakcja _922294 |
|
700 | 1 |
_aWitczak, Teresa. _eRedakcja _947346 |
|
710 | 2 |
_aPaństwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska (Przemyśl). _eWydawca _4pbl _933476 |
|
830 | 0 |
_aBezpieczeństwo i Produkcja Żywności. _pSeria Monografie _vt. 4 _968434 |
|
920 | _a978-83-62116-15-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c55551 _d55551 |