| 000 | 01708nam a2200361 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004255460 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100107.0 | ||
| 008 | 180226s2017 pl a |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788362116164 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1030566965 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _bpol _erda _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aBezpieczeństwo żywności i żywienia. _nCz. 2, _pWybrane zagadnienia = Food and nutrition safety. _nPt. 2, _pSelected problems : praca zbiorowa / _cpod redakcją Mariusza Witczaka, Grety Adamczyk, Kornelii Jaworskiej-Tomczyk, Teresy Witczak. |
| 246 | 3 | 1 |
_aFood and nutrition safety. _nPt. 2 : _bselected problems |
| 260 |
_aPrzemyśl : _bPaństwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, _ccopyright 2017. |
||
| 300 |
_a169 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aBezpieczeństwo i Produkcja Żywności. Seria Monografie = _aFoog Safety and Production. Monograph Series ; _vt. 5 |
|
| 504 | _aBibliografia przy rozdziałach. | ||
| 546 | _aStreszczenia w języku angielskim. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywność _xjakość. _2kaba _980785 |
|
| 700 | 1 |
_aWitczak, Mariusz _c(technologia żywności i żywienia). _eRedakcja _947344 |
|
| 700 | 1 |
_aAdamczyk, Greta. _eRedakcja _951364 |
|
| 700 | 1 |
_aJaworska-Tomczyk, Kornelia. _eRedakcja _951365 |
|
| 700 | 1 |
_aWitczak, Teresa. _eRedakcja _947346 |
|
| 710 | 2 |
_aPaństwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska (Przemyśl). _eWydawca _4pbl _933476 |
|
| 830 | 0 |
_aBezpieczeństwo i Produkcja Żywności. _pSeria Monografie _vt. 5 _968434 |
|
| 920 | _a978-83-62116-16-4 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c55552 _d55552 |
||