000 01698cam a2200349 i 4500
001 xx001336182
003 NUKAT
005 20241231111018.0
008 090422s2003 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8324309721
035 _a(OCoLC)750506708
040 _aLUBL 58/MNn
_cLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aWpływ materiałów organicznych na wodę przeznaczoną do spożycia przez ludzi - Określenie zapachu i posmaku wody w rurociągach - Część 1: Metoda badania PN-EN 1420-1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aOkreślenie zapachu i posmaku wody w rurociągach - Część 1: Metoda badania
246 3 0 _aPN-EN 1420-1:2003
246 1 3 _aInfluence of organic materials on water intended for human consumption - Determination of odour and flavour assessment of water in piping systems - Part 1: Test method
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2003.
300 _a2, 19 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 13.060.20; 67.250; 91.140.60.
500 _aZawiera załączniki informacyjne.
590 _aWprowadza EN 1420-1:1999, IDT; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 15 maja 2003 r.
590 _aWprowadza EN 1420-1:1999, IDT; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 15 maja 2003 r.
650 7 _aWoda pitna
_xbadania
_vnormy.
_2kaba
_9116174
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-0972-1
942 _cBK
_00
999 _c55811
_d55811