000 | 00899cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003789870 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110312.0 | ||
008 | 160914s2015 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788363623197 | ||
035 | _a(OCoLC)968447765 | ||
040 |
_aSIEDL 001/EC _cSIEDL 001/EC |
||
100 | 1 |
_aOlszewski, Adam. _910414 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia przetwórstwa mięsa / _cAdam Olszewski. |
250 | _aWyd. 2 - 3 dodr. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo WNT, _c2015. |
||
300 |
_a345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz. | |
710 | 2 |
_aWydawnictwo WNT. _4pbl _943868 |
|
920 | _a978-83-63623-19-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c56051 _d56051 |