000 00899cam a2200277 i 4500
001 xx003789870
003 NUKAT
005 20241231110312.0
008 160914s2015 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788363623197
035 _a(OCoLC)968447765
040 _aSIEDL 001/EC
_cSIEDL 001/EC
100 1 _aOlszewski, Adam.
_910414
245 1 0 _aTechnologia przetwórstwa mięsa /
_cAdam Olszewski.
250 _aWyd. 2 - 3 dodr.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo WNT,
_c2015.
300 _a345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz.
710 2 _aWydawnictwo WNT.
_4pbl
_943868
920 _a978-83-63623-19-7
942 _cBK
_00
999 _c56051
_d56051