000 | 01517nam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004334056 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105357.0 | ||
008 | 180601s2018 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788327592972 | ||
035 | _a(OCoLC)1423922346 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _bpol _erda _cKR 93/GNW _dKR 93/MU |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aSer - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Tłuszczomierz do metody van Gulika PN-ISO 3432 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 3432:2018-03 |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPN-ISO 3432:2018-03 |
|
246 | 1 | 3 | _aCheese - Determination of fat content - Butyrometer for Van Gulik method |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccopyright 2018. |
||
300 |
_a11 stron : _bilustracje ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.30; 67.260. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 11. | ||
530 | _aDostępny również w wersji elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza ISO 3432:2008, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 23 marca 2018 roku. | ||
590 | _aWprowadza ISO 3432:2008, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 23 marca 2018 roku. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _eWydawca _4pbl _943253 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _911428 |
|
920 | _a978-83-275-9297-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c56300 _d56300 |