000 01400nam a2200337 i 4500
001 xx004034701
003 NUKAT
005 20241231103950.0
008 170606s2017 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788327577917
035 _a(OCoLC)1423917307
040 _aKR 93/GNW
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko - Oznaczanie zawartości laktozy - Metoda enzymatyczna z wykorzystaniem różnicy w pH PN-ISO 26462 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 26462:2017-05
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 26462:2017-05
246 1 3 _aMilk - Determination of lactose content - Enzymatic method using difference in pH
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccop. 2017.
300 _a16 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.10.
504 _aBibliogr. s. 16.
590 _aWprowadza ISO 26462:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 16 maja 2017 r.
590 _aWprowadza ISO 26462:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 16 maja 2017 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
920 _a978-83-275-7791-7
942 _cBK
_00
999 _c56306
_d56306