000 | 01400nam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004034701 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103950.0 | ||
008 | 170606s2017 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788327577917 | ||
035 | _a(OCoLC)1423917307 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _cKR 93/GNW _dKR 93/MU |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMleko - Oznaczanie zawartości laktozy - Metoda enzymatyczna z wykorzystaniem różnicy w pH PN-ISO 26462 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 26462:2017-05 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 26462:2017-05 |
|
246 | 1 | 3 | _aMilk - Determination of lactose content - Enzymatic method using difference in pH |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccop. 2017. |
||
300 |
_a16 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aArkusz _bnb _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.10. | ||
504 | _aBibliogr. s. 16. | ||
590 | _aWprowadza ISO 26462:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 16 maja 2017 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO 26462:2010, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 16 maja 2017 r. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
920 | _a978-83-275-7791-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c56306 _d56306 |