000 01619cam a2200361 i 4500
001 xx004231509
003 NUKAT
005 20241231094510.0
008 180129s2017 pl a |000 0 pol c
020 _a9788377172766
035 _a(OCoLC)1022809309
040 _aWR U/hb
_bpol
_erda
_cWR U/hbs
_dWR U/ms
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBieńkiewicz, Maciej.
_eAutor
_951764
245 1 0 _aRolnictwo wspierane społecznie - zmniejszenie barier wejścia na rynek dla dolnośląskich produktów żywności wysokiej jakości /
_cpod redakcją Barbary Kutkowskiej ; autorzy Maciej Bienkiewicz [i 14 pozostałych].
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2017.
300 _a157 stron :
_bilustracje kolorowe ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aMonografie,
_x2083-5531 ;
_v206
504 _aBibliografia na stronach 141-151.
504 _aWykaz aktów prawnych na stronach 39-41.
546 _aStreszczenie również w języku angielskim.
650 7 _aRolnictwo
_zPolska
_zŚląsk, Dolny (region)
_y1990-.
_2kaba
_9101876
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_981285
650 7 _aŻywność naturalna
_xjakość
_zPolska.
_2kaba
_9116458
700 1 _aKutkowska, Barbara
_d(1952- ).
_eRedakcja
_97949
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_940979
830 0 _aMonografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
_x2083-5531
_v206
_966190
920 _a978-83-7717-276-6
942 _cBK
_00
999 _c56390
_d56390