000 01648cam a2200361 i 4500
001 xx004351519
003 NUKAT
005 20241231110539.0
008 180620s2017 gw a m |000 0 eng c
020 _a9783959920407
035 _a(OCoLC)1043049550
040 _aWA U/DN
_bpol
_erda
_cWA U/DNs
_dWA U/MNi
_dWA 14/PTs
_dWA 960/GB
100 1 _aBurggraf, Christine.
_eAutor
_951804
245 1 0 _aRussian demand for dietary quality :
_bnutrition transition, diet quality measurement, and health investment theory /
_cby Christine Burggraf.
260 _aHalle (Saale) :
_bIAMO,
_c2017.
300 _aXIV, 213 stron :
_bilustracje ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aStudies on the Agricultural and Food Sector in Transition Economies ;
_vvol. 86
500 _aNa stronie redakcyjnej ISSN 1436-221X przynależny do tytułu wcześniejszego.
500 _aDOI: 10.22004/ag.econ.269539.
502 _aDissertation. Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg, 2016.
504 _aBibliografia na stronach 189-213.
530 _aDostępne również w wersji elektronicznej.
650 7 _aDieta
_xaspekt zdrowotny
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9116497
650 7 _aDieta
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9116498
710 2 _aInstitut für Agrarentwicklung in Mittel- und Osteuropa.
_eWydawca
_4pbl
_921959
830 0 _aStudies on the Agricultural and Food Sector in Transition Economies
_v86
_967871
856 4 1 _uhttps://www.iamo.de/fileadmin/documents/sr_vol86.pdf
920 _a978-3-95992-040-7
942 _cBK
_00
999 _c56487
_d56487