000 01034nam a2200313 i 4500
001 xx004421987
003 NUKAT
005 20241231115305.0
008 180926s1998 xxua |001 0 eng c
020 _a083421203X
035 _a(OCoLC)1066080920
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aFood analysis /
_ceditor S. Suzanne Nielsen.
250 _aSecond edition.
260 _aGaithersburg :
_bAspen Publishers,
_c1998.
300 _aXI, [1], 630 stron :
_bilustracje ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aFood Science Texts Series
504 _aBibliografia przy rozdziałach.
504 _aIndeks.
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_980765
700 1 _aNielsen, S. Suzanne.
_eRedakcja
_951921
710 2 _aAspen Publishers.
_eWydawca
_4pbl
_951922
830 0 _aFood Science Texts Series
_x1572-0330
_968523
920 _a0-8342-1203-X
942 _cBK
_00
999 _c56684
_d56684