000 | 01034nam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004421987 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115305.0 | ||
008 | 180926s1998 xxua |001 0 eng c | ||
020 | _a083421203X | ||
035 | _a(OCoLC)1066080920 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _bpol _erda _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
245 | 0 | 0 |
_aFood analysis / _ceditor S. Suzanne Nielsen. |
250 | _aSecond edition. | ||
260 |
_aGaithersburg : _bAspen Publishers, _c1998. |
||
300 |
_aXI, [1], 630 stron : _bilustracje ; _c29 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aFood Science Texts Series | |
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. | ||
504 | _aIndeks. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza. _2kaba _980765 |
|
700 | 1 |
_aNielsen, S. Suzanne. _eRedakcja _951921 |
|
710 | 2 |
_aAspen Publishers. _eWydawca _4pbl _951922 |
|
830 | 0 |
_aFood Science Texts Series _x1572-0330 _968523 |
|
920 | _a0-8342-1203-X | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c56684 _d56684 |