000 01122cam a2200277 i 4500
001 xx003198846
003 NUKAT
005 20241231112524.0
008 140923s1971 pl a f f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1412065697
040 _aOLSZT 003/HP
_cOLSZT 003/HP
_dOLSZT 003/NZ
_dKR U/KNs
100 1 _aKaleciak, Jan.
_96372
245 1 0 _aTechnologia przetwórstwa owocowo-warzywnego /
_cJan Kaleciak.
250 _aWyd. 2 nie zm.
260 _aWarszawa :
_bPaństwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego,
_c1971.
300 _a386, [1] s., [1] k. tabl. zloż. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
521 8 _aDo użytku uczniów kl. I i II zreformowanych zasadniczych szkół zawodowych, zawód - przetwórstwo owoców i warzyw.
650 7 _aOwoce konserwowe.
_2kaba
_975785
650 7 _aWarzywa konserwowe.
_2kaba
_988207
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_zPolska
_y1945-1970.
_2kaba
_9116409
710 2 _aPaństwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego.
_4pbl
_941250
942 _cBK
_00
999 _c56843
_d56843