000 01604cam a2200361 i 4500
001 xx001584265
003 NUKAT
005 20241231104657.0
008 010719s2001 pl a | |10| ||pol|c
020 _a8391485420
035 _a(OCoLC)751366483
040 _aNUKAT
_cKR U/mal
245 0 0 _aBiologiczne i agrotechniczne kierunki rozwoju warzywnictwa :
_bogólnopolska konferencja naukowa, Skierniewice, 21-22.06.2001 /
_c[oprac. red. Adam Dobrzański, Maria Plucińska] ; Instytut Warzywnictwa.
260 _aSkierniewice :
_bIW,
_c2001.
300 _a[2], 186 s. :
_bwykr. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy ref.
650 7 _aNasiona
_xprodukcja i handel
_zPolska
_vkonferencje.
_2kaba
_9101335
650 7 _aWarzywa
_xjakość
_vkonferencje.
_2kaba
_9101574
650 7 _aWarzywa
_xnawozy i środki użyźniające
_vkonferencje.
_2kaba
_9101576
650 7 _aWarzywa
_xodmiany
_zPolska
_vkonferencje.
_2kaba
_9101578
650 7 _aWarzywa
_xszkodniki
_vkonferencje.
_2kaba
_979547
650 7 _aWarzywa
_xwydajność
_zPolska
_vkonferencje.
_2kaba
_9101579
650 7 _aWarzywa
_xrozmnażanie wegetatywne in vitro
_zPolska
_vkonferencje.
_2kaba
_9101580
650 7 _aWarzywa
_xulepszanie genetyczne
_zPolska
_vkonferencje.
_2kaba
_9101581
650 7 _aWarzywa
_xzasoby genetyczne
_zPolska
_vkonferencje.
_2kaba
_9101582
700 1 _aDobrzański, Adam
_d(1940- ).
_eOprac.
_93085
700 1 _aPlucińska, Maria.
_eOprac.
_911171
920 _a83-914854-2-0
942 _cBK
_00
999 _c5697
_d5697