000 01439nam a2200361 i 4500
001 xx004454497
003 NUKAT
005 20241231090712.0
008 181031s1999 pl a fou |000 0 pol c
020 _a8373126147
035 _a(OCoLC)1066112401
040 _aKR 197/BJ
_bpol
_erda
_cKR 197/BJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aAnaliza sensoryczna - Metodologia - Metody profilowania smakowitości PN-ISO 6564 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-ISO 6564:1999
246 1 3 _aSensory analysis - Methodology - Flavour profile methods
246 3 0 _aMetody profilowania smakowitości
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c1999.
300 _a10 stron :
_bilustracje ;
_c30cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.240.
546 _aTekst tłumaczony z języka angielskiego.
590 _aWprowadza ISO 6564:1985 ; Ustanowiona 19 kwietnia 1999 r.
590 _aTłumaczenie normy ISO 6564:1985.
650 7 _aŻywność
_xanaliza sensoryczna
_vnormy.
_2kaba
_9114111
650 7 _aŻywność
_xtekstura.
_2kaba
_980825
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_eWydawca
_4pbl
_940973
920 _a83-7312-614-7
942 _cBK
_00
999 _c57090
_d57090