000 01581cam a2200385 i 4500
001 xx004405571
003 NUKAT
005 20241231114159.0
008 180907s2018 pl f |001 0 pol c
020 _a9788320053111
035 _a(OCoLC)1027026769
040 _aLUBL M/JK
_bpol
_erda
_cLUBL M/JKs
_dLUBL M/JD
041 0 _apol
_aeng
100 1 _aKunachowicz, Hanna.
_eAutor
_97874
245 1 0 _aTabele składu i wartości odżywczej żywności =
_bFood composition tables /
_cHanna Kunachowicz, Beata Przygoda, Irena Nadolna, Krystyna Iwanow.
246 3 1 _aFood composition tables
250 _aWydanie 2 zmienione, 2 dodruk.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Lekarskie PZWL,
_c2018.
300 _a1182 strony ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia na stronach 1127-1129. Indeksy.
546 _aTekst równolegle w języku polskim i angielskim.
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vtabele, wykresy.
_2kaba
_980819
650 7 _aŻywność
_xzawartość kalorii
_vtabele, wykresy.
_2kaba
_987256
700 1 _aPrzygoda, Beata.
_eAutor
_946979
700 1 _aNadolna, Irena.
_eAutor
_917464
700 1 _aIwanow, Krystyna.
_eAutor
_95736
710 2 _aWydawnictwo Lekarskie PZWL.
_eWydawca
_4pbl
_941046
856 4 8 _3Okładka
_uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx004405571.jpg
856 4 1 _3Spis treści
_uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx004405571.pdf
920 _a978-83-200-5311-1
942 _cBK
_00
999 _c57253
_d57253