000 | 01167nam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004449985 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231090422.0 | ||
008 | 181025s1977 pl a d f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)830291251 | ||
040 |
_aKR U/DUNGM _bpol _erda _cKR U/DUNGMs |
||
100 | 1 |
_aPytlak, Zdzisław. _eAutor _911800 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSurowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owocowo-warzywnym / _cZdzisław Pytlak. |
250 | _aWydanie 4. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c1977. |
||
300 |
_a272, [3] strony : _bilustracje ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
521 | 8 | _aKsiążka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Wychowania do użytku uczniów kl. I zreformowanych zasadniczych szkół zawodowych, zawód - przetwórstwo owoców i warzyw. | |
650 | 7 |
_aOwoce _xprzerób _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _975776 |
|
650 | 7 |
_aWarzywa _xprzerób _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _979562 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _eWydawca _4pbl _941003 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c57533 _d57533 |