000 01033cam a2200253 i 4500
001 xx002119113
003 NUKAT
005 20241231093540.0
008 020627s1985 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1414192430
040 _aNUKAT
_cLUBL 58/LK
_dLUBL 58/RL
100 1 _aKrupa, Jan.
_921898
245 1 0 _aCzynniki kształtujące jakość wybranych surowców pochodzenia zwierzęcego /
_cJan Krupa, Władysław Pieczonka.
260 _aKraków :
_b[s.n.],
_c1985
_e(Kraków :
_fZakłady Graficzne Politechniki Krakowskiej).
300 _a151 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty dla Szkół Wyższych / Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
504 _aBibliogr. s. 150-151.
700 1 _aPieczonka, Władysław
_d(1945- ).
_910967
830 0 _aSkrypty dla Szkół Wyższych - Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
_963869
942 _cBK
_00
999 _c57587
_d57587