000 | 01076cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003860862 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094759.0 | ||
008 | 030117s2001 pl a | |00| ||pol|c | ||
020 | _a8372442452 | ||
035 | _a(OCoLC)749612212 | ||
040 |
_aOLSZT 003/HP _cOLSZT 003/HP _dOLSZT 003/BT |
||
100 | 1 |
_aRejman, Krystyna. _912022 |
|
245 | 1 | 0 |
_aGospodarka żywnościowa : _bprzewodnik do ćwiczeń / _cKrystyna Rejman, Ewa Halicka ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. |
260 |
_aWarszawa : _bWydaw. SGGW, _c2001. |
||
300 |
_a120 s. : _brys., wykr. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki akademickie. _2kaba _976981 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xaspekt ekonomiczny _zPolska. _2kaba _997782 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xkonsumpcja _zPolska _y1990-. _2kaba _980792 |
|
700 | 1 |
_aHalicka, Ewa. _95054 |
|
920 | _a83-7244-245-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c5759 _d5759 |