| 000 | 01301cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004450122 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231090427.0 | ||
| 008 | 181026s2018 pl a g |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788371609039 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1066071082 | ||
| 040 |
_aSIEDL 001/WST _bpol _erda _cSIEDL 001/WST _dOLSZT 003/JG |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aLe Thanh-Blicharz, Joanna. _eAutor _952494 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ właściwości fizykochemicznych i struktury skrobi modyfikowanych na ich funkcjonalność w tworzeniu i stabilizacji emulsji spożywczych / _cJoanna Le Thanh-Blicharz. |
| 260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2018. |
||
| 300 |
_a87 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe ; _v500 |
|
| 504 | _aBibliografia na stronach 79-87. | ||
| 546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
| 650 | 7 |
_aSkrobia _xanaliza. _2kaba _984464 |
|
| 650 | 7 |
_aSkrobia _xjakość. _2kaba _984430 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _941080 |
|
| 830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu _v500 _965724 |
|
| 920 | _a978-83-7160-903-9 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c57623 _d57623 |
||