| 000 | 01675nam a2200361 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004507503 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231094259.0 | ||
| 008 | 190111s1981 pl a f f |000 0 pol c | ||
| 020 | _a830001702X | ||
| 035 | _a(OCoLC)1084525221 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _bpol _erda _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aĆwiczenia z higieny i technologii żywności pochodzenia zwierzęcego : _bpraca zbiorowa. _nCz. 1 / _cpod redakcją naukową Marcina Szulca ; autorzy: Leszek Kiszczak, Małgorzata Lindner, Jacek Szczawiński, Marcin Szulc, Jan Tropiło. |
| 250 | _aWydanie III. | ||
| 260 |
_aWarszawa : _b[wydawca nieznany], _c1981. |
||
| 300 |
_a135 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 | _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie | |
| 504 | _aBibliografia przy rozdziałach. | ||
| 521 | 8 | _aDla studentów Wydziału Weterynaryjnego. | |
| 650 | 7 |
_aŻywność pochodzenia zwierzęcego _xbadania _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _998906 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność pochodzenia zwierzęcego _xprodukcja i handel _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _998907 |
|
| 700 | 1 |
_aSzulc, Marcin _d(1923-2007). _eAutor _eRedakcja _914262 |
|
| 700 | 1 |
_aKiszczak, Leszek. _eAutor _96743 |
|
| 700 | 1 |
_aLindner, Małgorzata. _eAutor _952499 |
|
| 700 | 1 |
_aSzczawiński, Jacek. _eAutor _914080 |
|
| 700 | 1 |
_aTropiło, Jan _d(1933- ). _eAutor _914737 |
|
| 830 | 0 |
_aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie _963850 |
|
| 920 | _a83-00-01702-X | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c57644 _d57644 |
||