000 01675nam a2200361 i 4500
001 xx004507503
003 NUKAT
005 20241231094259.0
008 190111s1981 pl a f f |000 0 pol c
020 _a830001702X
035 _a(OCoLC)1084525221
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aĆwiczenia z higieny i technologii żywności pochodzenia zwierzęcego :
_bpraca zbiorowa.
_nCz. 1 /
_cpod redakcją naukową Marcina Szulca ; autorzy: Leszek Kiszczak, Małgorzata Lindner, Jacek Szczawiński, Marcin Szulc, Jan Tropiło.
250 _aWydanie III.
260 _aWarszawa :
_b[wydawca nieznany],
_c1981.
300 _a135 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie
504 _aBibliografia przy rozdziałach.
521 8 _aDla studentów Wydziału Weterynaryjnego.
650 7 _aŻywność pochodzenia zwierzęcego
_xbadania
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_998906
650 7 _aŻywność pochodzenia zwierzęcego
_xprodukcja i handel
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_998907
700 1 _aSzulc, Marcin
_d(1923-2007).
_eAutor
_eRedakcja
_914262
700 1 _aKiszczak, Leszek.
_eAutor
_96743
700 1 _aLindner, Małgorzata.
_eAutor
_952499
700 1 _aSzczawiński, Jacek.
_eAutor
_914080
700 1 _aTropiło, Jan
_d(1933- ).
_eAutor
_914737
830 0 _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie
_963850
920 _a83-00-01702-X
942 _cBK
_00
999 _c57644
_d57644