000 | 01140cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003848506 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102851.0 | ||
008 | 030602s1972 pl a f f |001 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)749248642 | ||
040 |
_aLUBL U/JL _cLUBL U/JL _dLUBL U/bg _dLUBL U/WGs _dOLSZT 003/DS |
||
245 | 0 | 0 |
_aTechnologia przetwórstwa ziemniaczanego : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Franciszka Nowotnego ; [aut. Franciszek Nowotny et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1972. |
||
300 |
_a624, [1] s. : _bil., err. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
521 | 8 | _aKsiążka pomocnicza dla studentów wydziałów technologii rolno-spożywczych wyższych szkół rolniczych oraz wydziałów chemii spożywczej politechnik. | |
650 | 7 |
_aZiemniaki (bulwy) _xprzerób _vpodręczniki akademickie. _2kaba _9116948 |
|
700 | 1 |
_aNowotny, Franciszek _d(1904-1972). _eRed. _910218 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c57730 _d57730 |