000 01140cam a2200253 i 4500
001 zz2003848506
003 NUKAT
005 20241231102851.0
008 030602s1972 pl a f f |001 0 pol c
035 _a(OCoLC)749248642
040 _aLUBL U/JL
_cLUBL U/JL
_dLUBL U/bg
_dLUBL U/WGs
_dOLSZT 003/DS
245 0 0 _aTechnologia przetwórstwa ziemniaczanego :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Franciszka Nowotnego ; [aut. Franciszek Nowotny et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1972.
300 _a624, [1] s. :
_bil., err. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aKsiążka pomocnicza dla studentów wydziałów technologii rolno-spożywczych wyższych szkół rolniczych oraz wydziałów chemii spożywczej politechnik.
650 7 _aZiemniaki (bulwy)
_xprzerób
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_9116948
700 1 _aNowotny, Franciszek
_d(1904-1972).
_eRed.
_910218
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
942 _cBK
_00
999 _c57730
_d57730