000 01630cam a2200349 i 4500
001 xx004478546
003 NUKAT
005 20241231092323.0
008 181129s2018 pl u |000 0 pol c
020 _a9788381670760
035 _a(OCoLC)1080913461
040 _aWA 162/ECZ
_bpol
_erda
_cWA 162/ECZ
_dWA 162/EG
_dKR 93/GNW
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMasło, mleko fermentowane i świeży ser - Oznaczanie liczby mikroorganizmów zanieczyszczających - Technika liczenia kolonii w temperaturze 30° C PN-ISO 13559 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 13559
246 1 3 _aButter, fermented milks and fresh cheese - Enumeration of contaminating microorganisms - Colony-count technique at 30° C
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-ISO 13559:2018-09
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccopyright 2018.
300 _a12 stron ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aICS 07.100.30; 67.100.01.
504 _aBibliografia na stronie 12.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
590 _aWprowadza ISO 13559:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.
590 _aWprowadza ISO 13559:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_eWydawca
_4pbl
_943253
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_911428
920 _a978-83-8167-076-0
942 _cBK
_00
999 _c57923
_d57923