000 | 01630cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004478546 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092323.0 | ||
008 | 181129s2018 pl u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788381670760 | ||
035 | _a(OCoLC)1080913461 | ||
040 |
_aWA 162/ECZ _bpol _erda _cWA 162/ECZ _dWA 162/EG _dKR 93/GNW |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMasło, mleko fermentowane i świeży ser - Oznaczanie liczby mikroorganizmów zanieczyszczających - Technika liczenia kolonii w temperaturze 30° C PN-ISO 13559 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 13559 |
246 | 1 | 3 | _aButter, fermented milks and fresh cheese - Enumeration of contaminating microorganisms - Colony-count technique at 30° C |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPN-ISO 13559:2018-09 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccopyright 2018. |
||
300 |
_a12 stron ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aArkusz _bnb _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 07.100.30; 67.100.01. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 12. | ||
530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza ISO 13559:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO 13559:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 września 2018 r. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _eWydawca _4pbl _943253 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _911428 |
|
920 | _a978-83-8167-076-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c57923 _d57923 |