000 | 01573cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004502375 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093936.0 | ||
008 | 190105s2018 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788381674270 | ||
035 | _a(OCoLC)1084586359 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _bpol _erda _cKR 93/GNW _dKR 93/MU |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie melaminy i kwasu cyjanurowego w artykułach żywnościowych metodą chromatografii cieczowej sprzężonej z tandemową spektrometrią mas (LC-MS/MS) PN-EN 16858 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN 16858:2017-07 |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPN-EN 16858:2017-07 |
|
246 | 1 | 3 | _aFoodstuffs - Determination of melamine and cyanuric acid in foodstuffs by liquid chromatography and tandem mass spectrometry (LC-MS/MS) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccopyright 2018. |
||
300 |
_a2, 25 stron : _bilustracje ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.050. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 25. | ||
530 | _aDostępny również w wersji elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza EN 16858:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 lipca 2017 r. | ||
590 | _aWprowadza EN 16858:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 lipca 2017 r. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _eWydawca _4pbl _911428 |
|
920 | _a978-83-8167-427-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c57928 _d57928 |