000 01573cam a2200337 i 4500
001 xx004502375
003 NUKAT
005 20241231093936.0
008 190105s2018 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788381674270
035 _a(OCoLC)1084586359
040 _aKR 93/GNW
_bpol
_erda
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie melaminy i kwasu cyjanurowego w artykułach żywnościowych metodą chromatografii cieczowej sprzężonej z tandemową spektrometrią mas (LC-MS/MS) PN-EN 16858 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 16858:2017-07
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-EN 16858:2017-07
246 1 3 _aFoodstuffs - Determination of melamine and cyanuric acid in foodstuffs by liquid chromatography and tandem mass spectrometry (LC-MS/MS)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccopyright 2018.
300 _a2, 25 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.050.
504 _aBibliografia na stronie 25.
530 _aDostępny również w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza EN 16858:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 lipca 2017 r.
590 _aWprowadza EN 16858:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 lipca 2017 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_eWydawca
_4pbl
_911428
920 _a978-83-8167-427-0
942 _cBK
_00
999 _c57928
_d57928