000 | 01551nam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004536510 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100220.0 | ||
008 | 190212s2019 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788381675895 | ||
035 | _a(OCoLC)1088963473 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _bpol _erda _cKR 93/GNW _dKR 93/MU |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aDefinicje i kryteria techniczne dla składników żywności uznawanych za naturalne PKN-ISO/TS 19657 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPKN-ISO/TS 19657:2019-01 |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPKN-ISO/TS 19657:2019-01 |
|
246 | 1 | 3 | _aDefinitions and technical criteria for food ingredients to be considered as natural |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccopyright 2019. |
||
300 |
_a10 stron : _bilustracje ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.040. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 10. | ||
530 | _aDostępny również w wersji elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza ISO/TS 19657:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 3 stycznia 2019 roku. | ||
590 | _aWprowadza ISO/TS 19657:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 3 stycznia 2019 roku. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _eWydawca _4pbl _943253 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _911428 |
|
920 | _a978-83-8167-589-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c58083 _d58083 |