000 01551nam a2200349 i 4500
001 xx004536510
003 NUKAT
005 20241231100220.0
008 190212s2019 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788381675895
035 _a(OCoLC)1088963473
040 _aKR 93/GNW
_bpol
_erda
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aDefinicje i kryteria techniczne dla składników żywności uznawanych za naturalne PKN-ISO/TS 19657 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPKN-ISO/TS 19657:2019-01
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPKN-ISO/TS 19657:2019-01
246 1 3 _aDefinitions and technical criteria for food ingredients to be considered as natural
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccopyright 2019.
300 _a10 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.040.
504 _aBibliografia na stronie 10.
530 _aDostępny również w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza ISO/TS 19657:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 3 stycznia 2019 roku.
590 _aWprowadza ISO/TS 19657:2017, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 3 stycznia 2019 roku.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_eWydawca
_4pbl
_943253
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_911428
920 _a978-83-8167-589-5
942 _cBK
_00
999 _c58083
_d58083