000 01652nam a2200373 i 4500
001 xx004569980
003 NUKAT
005 20241231102449.0
008 190320s2001 pl f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1091319280
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie liczby anizydynowej PN-EN ISO 6885 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 6885
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-EN ISO 6885:2001
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Determination of anisidine value (ISO 6885:1998)
246 3 0 _aOznaczanie liczby anizydynowej
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2001.
300 _a10 stron ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa ICS 67.200.10.
546 _aTekst tłumaczony z języka angielskiego.
590 _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 13 czerwca 2001 r. ; Zamiast PN-93/A-86926.
590 _aTłumaczenie normy EN ISO 6885:2000.
590 _aWprowadza EN ISO 6885:2000, IDT, ISO 6885:1998, IDT.
650 7 _aOleje roślinne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995018
650 7 _aOleje zwierzęce
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995019
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995020
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_eWydawca
_4pbl
_940973
942 _cBK
_00
999 _c58089
_d58089