000 | 01129cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003866667 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102600.0 | ||
008 | 030522s1969 pl a f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)749287483 | ||
040 |
_aLUBL U/MG _cLUBL U/MG _dLUBL U/bg _dLUBL U/ILs _dWR 16/mp |
||
041 | 0 |
_apol _beng _brus |
|
245 | 0 | 0 |
_aSkrobia : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Franciszka Nowotnego ; zespół aut. Bogusław Nowicki [et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1969. |
||
300 |
_a305, [1] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla pracowników naukowych przemysłu spożywczego oraz inżynierów i techników zatrudnionych w różnych gałęziach przemysłu ziemniaczanego. | |
546 | _aStreszcz. ang., ros. | ||
650 | 7 |
_aSkrobia _vpodręczniki. _2kaba _9117235 |
|
700 | 1 |
_aNowotny, Franciszek _d(1904-1972). _eRed. _910218 |
|
700 | 1 |
_aNowicki, Bogusław _c(przemysł spożywczy). _910199 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c58278 _d58278 |