000 01129cam a2200277 i 4500
001 zz2003866667
003 NUKAT
005 20241231102600.0
008 030522s1969 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749287483
040 _aLUBL U/MG
_cLUBL U/MG
_dLUBL U/bg
_dLUBL U/ILs
_dWR 16/mp
041 0 _apol
_beng
_brus
245 0 0 _aSkrobia :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Franciszka Nowotnego ; zespół aut. Bogusław Nowicki [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1969.
300 _a305, [1] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla pracowników naukowych przemysłu spożywczego oraz inżynierów i techników zatrudnionych w różnych gałęziach przemysłu ziemniaczanego.
546 _aStreszcz. ang., ros.
650 7 _aSkrobia
_vpodręczniki.
_2kaba
_9117235
700 1 _aNowotny, Franciszek
_d(1904-1972).
_eRed.
_910218
700 1 _aNowicki, Bogusław
_c(przemysł spożywczy).
_910199
942 _cBK
_00
999 _c58278
_d58278