000 01022cam a2200265 i 4500
001 zz2006867621
003 NUKAT
005 20241231102335.0
008 060525s1977 pl a f |001 0 pol c
035 _a(OCoLC)1413118608
040 _aOLSZT 003/BG
_cOLSZT 003/BG
_dOLSZT 003/BG
_dOLSZT 003/DSs
100 1 _aBurbianka, Maria
_d(1906-1976).
_91913
245 1 0 _aMikrobiologia żywności :
_bmikrobiologiczne metody badania produktów żwnościowych /
_cMaria Burbianka, Anna Pliszka.
250 _aWyd. 4 popr. i uzup.
260 _aWarszawa :
_bPaństwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich,
_c1977.
300 _a507, [2] s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia.
_2kaba
_980799
700 1 _aPliszka, Anna
_d(1910-1999).
_911160
710 2 _aPaństwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
_4pbl
_941044
942 _cBK
_00
999 _c58346
_d58346