| 000 | 01022cam a2200265 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2006867621 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231102335.0 | ||
| 008 | 060525s1977 pl a f |001 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1413118608 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/BG _cOLSZT 003/BG _dOLSZT 003/BG _dOLSZT 003/DSs |
||
| 100 | 1 |
_aBurbianka, Maria _d(1906-1976). _91913 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aMikrobiologia żywności : _bmikrobiologiczne metody badania produktów żwnościowych / _cMaria Burbianka, Anna Pliszka. |
| 250 | _aWyd. 4 popr. i uzup. | ||
| 260 |
_aWarszawa : _bPaństwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, _c1977. |
||
| 300 |
_a507, [2] s. : _bil. ; _c25 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia. _2kaba _980799 |
|
| 700 | 1 |
_aPliszka, Anna _d(1910-1999). _911160 |
|
| 710 | 2 |
_aPaństwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich. _4pbl _941044 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c58346 _d58346 |
||