000 01433nam a2200349 i 4500
001 xx004611795
003 NUKAT
005 20241231105321.0
008 190510s2019 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788381829991
035 _a(OCoLC)1424072658
040 _aKR 93/GNW
_bpol
_erda
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMasło - Oznaczanie zawartości soli PN-ISO 1738 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 1738:2019-04
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-ISO 1738:2019-04
246 1 3 _aButter - Determination of salt content
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccopyright 2019.
300 _a9 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.20.
504 _aBibliografia na stronie 9.
530 _aDostępny również w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza ISO 1738:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 28 marca 2019 roku.
590 _aWprowadza ISO 1738:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 28 marca 2019 roku.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_eWydawca
_4pbl
_943253
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_911428
920 _a978-83-8182-999-1
942 _cBK
_00
999 _c58480
_d58480