000 01486cam a2200325 i 4500
001 xx004592907
003 NUKAT
005 20241231104028.0
008 190415s2019 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788381001793
035 _a(OCoLC)1150764147
040 _aGD U/MJ
_bpol
_erda
_cGD U/MJs
_dSZCZ M/ESZ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aDajnowiec, Fabian.
_eAutor
_953022
245 1 0 _aMikrokapsułkowanie oleju z nasion amarantusa w mikrożelowanych matrycach białkowo-sacharydowych /
_cFabian Julian Dajnowiec ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
260 _aOlsztyn :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
_c2019.
300 _a93, [1] strona :
_bilustracje (w tym kolororowe) ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy i Monografie / Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie =
_aDissertations and Monographs / University of Warmia and Mazury in Olsztyn,
_x1509-3018 ;
_v207
504 _aBibliografia na stronach 80-91.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aSzarłat
_xnasiona.
_2kaba
_985687
650 7 _aMikrokapsułkowanie.
_2kaba
_9117301
710 2 _aUniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_941128
830 0 _aRozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
_x1509-3018
_v207
_964315
920 _a978-83-8100-179-3
942 _cBK
_00
999 _c58503
_d58503