000 | 01533nam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004633455 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110757.0 | ||
008 | 190604s2019 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788381821131 | ||
035 | _a(OCoLC)1107575262 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _bpol _erda _cKR 93/GNW _dKR 93/MU |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aPrzetwory topione z serów - Obliczanie zawartości dodanego fosforanu w przeliczeniu na fosfor PKN-ISO/TS 18083 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPKN-ISO/TS 18083:2019-05 |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPKN-ISO/TS 18083:2019-05 |
|
246 | 1 | 3 | _aProcessed cheese products - Calculation of content of added phosphate expressed as phosphorus |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccopyright 2019. |
||
300 |
_a7 stron : _bilustracje ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.30. | ||
530 | _aDostępny również w wersji elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza ISO/TS 18083:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 kwietnia 2019 roku. | ||
590 | _aWprowadza ISO/TS 18083:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 kwietnia 2019 roku. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _eWydawca _4pbl _943253 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _911428 |
|
920 | _a978-83-8182-113-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c58563 _d58563 |