000 01533nam a2200337 i 4500
001 xx004633455
003 NUKAT
005 20241231110757.0
008 190604s2019 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788381821131
035 _a(OCoLC)1107575262
040 _aKR 93/GNW
_bpol
_erda
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aPrzetwory topione z serów - Obliczanie zawartości dodanego fosforanu w przeliczeniu na fosfor PKN-ISO/TS 18083 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPKN-ISO/TS 18083:2019-05
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPKN-ISO/TS 18083:2019-05
246 1 3 _aProcessed cheese products - Calculation of content of added phosphate expressed as phosphorus
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccopyright 2019.
300 _a7 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.30.
530 _aDostępny również w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza ISO/TS 18083:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 kwietnia 2019 roku.
590 _aWprowadza ISO/TS 18083:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 26 kwietnia 2019 roku.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_eWydawca
_4pbl
_943253
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_911428
920 _a978-83-8182-113-1
942 _cBK
_00
999 _c58563
_d58563