000 01008nam a2200253 i 4500
001 xx004693730
003 NUKAT
005 20241231114906.0
008 190905s1944 xxua |001 0 eng c
035 _a(OCoLC)1121426703
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
245 0 4 _aThe chemistry and technology of food and food products.
_nVol. 2 /
_cprepared by a group of specialists under the editorship of Morris B. Jacobs.
260 _aNew York :
_bInterscience Publishers,
_c1944.
300 _aXX, 890 stron :
_bilustracje ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
_2kaba
_976994
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_980765
700 1 _aJacobs, Morris B.
_d(1905-1965).
_eRedakcja
_95792
710 2 _aInterscience Publishers ( -1961).
_eWydawca
_4pbl
_943793
942 _cBK
_00
999 _c58651
_d58651