000 | 01008nam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004693730 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114906.0 | ||
008 | 190905s1944 xxua |001 0 eng c | ||
035 | _a(OCoLC)1121426703 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
245 | 0 | 4 |
_aThe chemistry and technology of food and food products. _nVol. 2 / _cprepared by a group of specialists under the editorship of Morris B. Jacobs. |
260 |
_aNew York : _bInterscience Publishers, _c1944. |
||
300 |
_aXX, 890 stron : _bilustracje ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy. _2kaba _976994 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza. _2kaba _980765 |
|
700 | 1 |
_aJacobs, Morris B. _d(1905-1965). _eRedakcja _95792 |
|
710 | 2 |
_aInterscience Publishers ( -1961). _eWydawca _4pbl _943793 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c58651 _d58651 |