000 | 01215nam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004425363 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115527.0 | ||
008 | 181001s1977 pl a f f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1066106190 | ||
040 |
_aOLSZT 003/DS _bpol _erda _cOLSZT 003/DSs _dOLSZT 003/ISO |
||
245 | 0 | 0 |
_aOgólna technologia żywności / _cpod redakcją Stefana Poznańskiego. |
250 | _aWydanie II poprawione. | ||
260 |
_aOlsztyn : _bDział Wydawnictw Akademii Rolniczo-Technicznej, _c1977. |
||
300 |
_a195 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie | |
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. | ||
521 | 8 | _aĆwiczenia dla studentów Wydziału Technologii Żywności. | |
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki akademickie. _2kaba _976981 |
|
700 | 1 |
_aPoznański, Stefan _d(1922-1982). _eRedakcja _911588 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn). _bDział Wydawnictw. _eWydawca _4pbl _941754 |
|
830 | 0 |
_aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie _963847 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c58697 _d58697 |