000 01215nam a2200289 i 4500
001 xx004425363
003 NUKAT
005 20241231115527.0
008 181001s1977 pl a f f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1066106190
040 _aOLSZT 003/DS
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/DSs
_dOLSZT 003/ISO
245 0 0 _aOgólna technologia żywności /
_cpod redakcją Stefana Poznańskiego.
250 _aWydanie II poprawione.
260 _aOlsztyn :
_bDział Wydawnictw Akademii Rolniczo-Technicznej,
_c1977.
300 _a195 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
504 _aBibliografia przy rozdziałach.
521 8 _aĆwiczenia dla studentów Wydziału Technologii Żywności.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_976981
700 1 _aPoznański, Stefan
_d(1922-1982).
_eRedakcja
_911588
710 2 _aAkademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
_bDział Wydawnictw.
_eWydawca
_4pbl
_941754
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
_963847
942 _cBK
_00
999 _c58697
_d58697