000 01959nam a2200349 i 4500
001 xx004647731
003 NUKAT
005 20241231111733.0
008 190624s2019 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788381824682
035 _a(OCoLC)1111744910
040 _aKR 93/GNW
_bpol
_erda
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości azotu - Część 4: Oznaczanie zawartości azotu białkowego i niebiałkowego oraz obliczanie zawartości białka właściwego (Metoda odniesienia) PN-EN ISO 8968-4 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 8968-4:2016-06
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-EN ISO 8968-4:2016-06
246 1 3 _aMilk and milk products - Determination of nitrogen content - Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method) (ISO 8968-4:2016)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccopyright 2019.
300 _a2, 14 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.10.
504 _aBibliografia na stronie 14.
530 _aDostępny również w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza EN ISO 8968-4:2016, IDT ; EN ISO 8968-4:2016, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 8968-4:2004 ; PN-EN ISO 8968-5:2004. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 10 czerwca 2016 roku.
590 _aWprowadza EN ISO 8968-4:2016, IDT ; EN ISO 8968-4:2016, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 8968-4:2004 ; PN-EN ISO 8968-5:2004. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 10 czerwca 2016 roku.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_eWydawca
_4pbl
_943253
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_911428
920 _a978-83-8182-468-2
942 _cBK
_00
999 _c58780
_d58780