000 | 01959nam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004647731 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111733.0 | ||
008 | 190624s2019 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788381824682 | ||
035 | _a(OCoLC)1111744910 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _bpol _erda _cKR 93/GNW _dKR 93/MU |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości azotu - Część 4: Oznaczanie zawartości azotu białkowego i niebiałkowego oraz obliczanie zawartości białka właściwego (Metoda odniesienia) PN-EN ISO 8968-4 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 8968-4:2016-06 |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPN-EN ISO 8968-4:2016-06 |
|
246 | 1 | 3 | _aMilk and milk products - Determination of nitrogen content - Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method) (ISO 8968-4:2016) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccopyright 2019. |
||
300 |
_a2, 14 stron : _bilustracje ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.10. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 14. | ||
530 | _aDostępny również w wersji elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 8968-4:2016, IDT ; EN ISO 8968-4:2016, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 8968-4:2004 ; PN-EN ISO 8968-5:2004. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 10 czerwca 2016 roku. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 8968-4:2016, IDT ; EN ISO 8968-4:2016, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 8968-4:2004 ; PN-EN ISO 8968-5:2004. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 10 czerwca 2016 roku. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _eWydawca _4pbl _943253 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _911428 |
|
920 | _a978-83-8182-468-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c58780 _d58780 |