000 01673nam a2200361 i 4500
001 xx004701704
003 NUKAT
005 20241231115439.0
008 190920s2019 pl a |000 0 pol c
020 _a9788365817549
035 _a(OCoLC)1121424355
040 _aPOZN U/NPMaKr
_bpol
_erda
_cPOZN U/JRs
_dPOZN U/JG
099 _atn_1236191
245 0 0 _aAkademickie smaki czyli Kulinarna podróż od Uniwersytetu do uniwersytetów /
_credakcja Andrzej Niczyperowicz ; zdjęcia Aldona Dzielicka, Sandra Kusiak.
246 3 _aKulinarna podróż od Uniwersytetu do uniwersytetów
260 _aPoznań :
_bUniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu,
_c2019.
300 _a126, [2] strony :
_bilustracje kolorowe ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
336 _aObraz
_bsti
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa okładce i stronie tytułowej: Uniwersytet Poznański 1919-2019 UAM, UMP, UPP, AWF.
500 _aKsiążka wydana z okazji 100-lecia Uniwersytetu Poznańskiego - zawiera przepisy na popisowe dania rektorów, profesorów i doktorów poznańskich uczelni.
610 2 7 _aUniwersytet im. Adama Mickiewicza (Poznań)
_vwydawnictwa ilustrowane.
_2kaba
_9117480
650 7 _aKsiążki kucharskie.
_2kaba
_973840
650 7 _aKuchnia.
_2kaba
_973861
700 1 _aNiczyperowicz, Andrzej
_d(1947- ).
_eRedakcja
_99999
700 1 _aDzielicka, Aldona.
_eFotografie
_953262
700 1 _aKusiak, Sandra.
_eFotografie
_953263
710 2 _aUniwersytet im. Adama Mickiewicza (Poznań).
_eWydawca
_4pbl
_914926
920 _a978-83-65817-54-9
942 _cBK
_00
999 _c58886
_d58886