000 01413cam a2200337 i 4500
001 xx004603579
003 NUKAT
005 20241231104736.0
008 190429s2019 pl a |000 0 pol c
020 _a9788371609350
035 _a(OCoLC)1103802702
040 _aKR U/AB
_bpol
_erda
_cKR U/AB
_dŁ 30/IZers
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKrzywdzińska-Bartkowiak, Mirosława.
_eAutor
_953266
245 1 0 _aWykorzystanie komputerowej analizy obrazu do oceny struktury i różnicowania jakości wybranych produktów mięsnych /
_cMirosława Krzywdzińska-Bartkowiak.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2019.
300 _a92 strony :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu,
_x1896-1894 ;
_v517
504 _aBibliografia na stronach 79-92.
546 _aStreszczenie w języku angielskim.
650 7 _aMięso
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_974825
650 7 _aMięso
_xjakość.
_2kaba
_974808
650 7 _aWędliny
_xjakość.
_2kaba
_9112503
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_941080
830 0 _aRozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
_x1896-1894
_v517
_965724
920 _a978-83-7160-935-0
942 _cBK
_00
999 _c58893
_d58893