000 | 01194caa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004702217 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115502.0 | ||
008 | 190918s2011 pl a g |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1121432092 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aGórnicka, Ewa. _eAutor _953282 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWłaściwości fizyko-chemiczne i sensoryczne chrupek pszennych smażonych w olejach wysokooleinowych / _cEwa Górnicka, Agnieszka Kita. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 109-110. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aProdukty przekąskowe. _2kaba _990258 |
|
700 | 1 |
_aKita, Agnieszka _c(technologia żywności). _eAutor _923624 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tWspółczesne trendy w przemysłowej produkcji żywności _dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011 _kZeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych ISSN 0084-5477 ; z. 569 _gstrony 103-111 _w(NUKAT)xx002618424 |
|
773 | 0 |
_a7 nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 569 (2011), strony 103-111 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c58907 _d58907 |