000 01194caa a2200241 i 4500
001 xx004702217
003 NUKAT
005 20241231115502.0
008 190918s2011 pl a g |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1121432092
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aGórnicka, Ewa.
_eAutor
_953282
245 1 0 _aWłaściwości fizyko-chemiczne i sensoryczne chrupek pszennych smażonych w olejach wysokooleinowych /
_cEwa Górnicka, Agnieszka Kita.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 109-110.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aProdukty przekąskowe.
_2kaba
_990258
700 1 _aKita, Agnieszka
_c(technologia żywności).
_eAutor
_923624
773 0 _7nnam
_tWspółczesne trendy w przemysłowej produkcji żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych ISSN 0084-5477 ; z. 569
_gstrony 103-111
_w(NUKAT)xx002618424
773 0 _a7 nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 569 (2011), strony 103-111
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c58907
_d58907