000 | 01211caa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004707055 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115808.0 | ||
008 | 190925s2011 pl a g |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1121441081 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aKruszewski, Bartosz. _eAutor _953290 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWybrane prozdrowotne składniki czekolady / _cBartosz Kruszewski, Ewelina Markiewicz, Mieczysław Obiedziński. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 179. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aCzekolada _xaspekt zdrowotny. _2kaba _9117489 |
|
700 | 1 |
_aMarkiewicz, Ewelina. _eAutor _953291 |
|
700 | 1 |
_aObiedziński, Mieczysław W. _eAutor _910251 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tWspółczesne trendy w przemysłowej produkcji żywności _dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ISSN 0084-5477 ; z. 569 _gStrony 173-181 _w(NUKAT)xx002618424 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 569 (2011), strony 173-181 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c58914 _d58914 |