000 01211caa a2200253 i 4500
001 xx004707055
003 NUKAT
005 20241231115808.0
008 190925s2011 pl a g |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1121441081
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKruszewski, Bartosz.
_eAutor
_953290
245 1 0 _aWybrane prozdrowotne składniki czekolady /
_cBartosz Kruszewski, Ewelina Markiewicz, Mieczysław Obiedziński.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 179.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aCzekolada
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_9117489
700 1 _aMarkiewicz, Ewelina.
_eAutor
_953291
700 1 _aObiedziński, Mieczysław W.
_eAutor
_910251
773 0 _7nnam
_tWspółczesne trendy w przemysłowej produkcji żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ISSN 0084-5477 ; z. 569
_gStrony 173-181
_w(NUKAT)xx002618424
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 569 (2011), strony 173-181
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c58914
_d58914