000 | 01248caa a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004707777 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115835.0 | ||
008 | 190926s2011 pl a g |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1121446727 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aGruska, Radosław. _eAutor _953293 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSok z buraków cukrowych jako surowiec do otrzymywania etanolu / _cRadosław Gruska, Maciej Stanisz, Stanisław Wawro, Jan Iciek. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 101. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aBurak cukrowy. _2kaba _970419 |
|
700 | 1 |
_aStanisz, Maciej. _eAutor _953294 |
|
700 | 1 |
_aWawro, Stanisław. _eAutor _953295 |
|
700 | 1 |
_aIciek, Jan _d(1940- ). _eAutor _953296 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tWspółczesne trendy w przemysłowej produkcji żywności _dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ISSN 0084-5477 ; z. 569 _gStrony 93-102 _w(NUKAT)xx002618424 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 569 (2011), strony 93-102 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c58916 _d58916 |