000 01248caa a2200265 i 4500
001 xx004707777
003 NUKAT
005 20241231115835.0
008 190926s2011 pl a g |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1121446727
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aGruska, Radosław.
_eAutor
_953293
245 1 0 _aSok z buraków cukrowych jako surowiec do otrzymywania etanolu /
_cRadosław Gruska, Maciej Stanisz, Stanisław Wawro, Jan Iciek.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 101.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aBurak cukrowy.
_2kaba
_970419
700 1 _aStanisz, Maciej.
_eAutor
_953294
700 1 _aWawro, Stanisław.
_eAutor
_953295
700 1 _aIciek, Jan
_d(1940- ).
_eAutor
_953296
773 0 _7nnam
_tWspółczesne trendy w przemysłowej produkcji żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ISSN 0084-5477 ; z. 569
_gStrony 93-102
_w(NUKAT)xx002618424
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 569 (2011), strony 93-102
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c58916
_d58916